Caccaro garderobekasten

Op maat gemaakte garderobekasten

Caccaro is een modern Italiaans familiebedrijf, gevestigd in de regio van Padua. CACCARO is gespecialiseerd in kasten op maat, voor élke ruimte , ontworpen volgens de laatste trends én geproduceerd met de meeste precisie.

 

Systeem: Freedhome®

 

Freedhome® is een systeem van modules. Je kiest modules uit de 6 families en voegt ze samen als toevoeging in je ontwerptekening. Het resultaat is een wand van meerdere modules met de functionaliteiten die aansluiten bij uw wensen. En de afmetingen die overeenkomen met de afmetingen van de ruimtes in het huis: van het ene uiteinde naar het andere, van vloer tot plafond. Want in elke muur die je ontwerpt met het Freedhome® Systeem vind je ruimte om jezelf uit te drukken.

Klein, groot, medium, kort, lang, breed, smal. De afmetingen van de modules van het Freedhome®-systeem zijn talrijk. En als u de maat niet vindt die bij u past, kunnen we de maat die het dichtst bij de uwe ligt, aanpassen met een ontwerp tot op de centimeter.

 

Afwerkingen

Alle afwerkingen van Caccaro-producten zijn op waterbasis. De producten die je kiest zijn geurloos en niet giftig. Zo kunnen we de omgeving van de natuur en die van uw huis respecteren. En bescherm u en de mensen die in ons bedrijf werken.

 

Kleuren

Matte lak, geborstelde glanzende lak, gelakt glas, natuurlijk hout. Dit zijn de kleuren die de afwerkingen van het Freedhome®-systeem kunnen aannemen. U kunt ze uit onze voorstellen kiezen in neutrale tinten of in blauw, rood en geel. U bent vrij om er één te kiezen of er meerdere te combineren in dezelfde compositie. Of u kunt de kleur voorstellen met uw eigen staal of met de keuze tussen Pantone Ral NCS-kleuren.

 

Essenties

Elke module van je compositie komt voort uit de verwerking van dezelfde boom. Het heeft de homogeniteit en natuurlijkheid van dezelfde plant. Want elke plant in de natuur heeft zijn eigen essentie. Het is de natuur die in al haar essentie je huis binnenkomt.

 

Easy, Lamé, Piqué

Dit zijn afwerkingen uit het Freedhome®-systeem voor de fronten, de structuur en de uitrusting van de modules. Easy reproduceert de tinten van de essences eucalyptus, walnoot en eiken. Lamé reproduceert de matte lak in de kleuren sneeuwwit, dauw en stof. Piqué reproduceert de stof alleen voor de ruggen en de binnenkant van de lades. Zo kunt u de homogeniteit van de afwerkingen tussen het interne deel en het externe deel van de module behouden. En geef esthetische continuïteit aan de samenstelling van de muur.

 

Glazen, spiegels

Glas of spiegel kan worden gecombineerd met alle andere afwerkingen van het Freedhome®-systeem. U bent vrij om het glas van de deur te kiezen met de transparantie die u verkiest: gelakt, extra helder, gerookt, zilveren stop-sol, grijze stop-sol. Zo laat elke glazen deur een andere blik op het interieur van de module toe. Het is een extra ruimte naar keuze die het Freedhome® Systeem u biedt om de module te karakteriseren met de transparantie van het glas dat het beste bij uw compositie past.

 

Inrichting van de kast

Planken, dienbladplanken, roosters, schoenenrekken, broekenrekken, dressoirs, lades, kleerhangers. Ook bij de inrichting van uw kast komt keuzevrijheid aan de orde. Zo bent u vrij om het interieur van elke module van het Freedhome®-systeem te structureren en in te delen. Om een functionele en esthetische continuïteit te geven tussen wat je buiten ziet en wat je binnen ziet.

 

Caccaro, de vrijheid om je ruimte te organiseren

Al meer dan 60 jaar ontwerpt Caccaro meubeloplossingen op maat voor het hele huis. De ambachtelijke aandacht voor detail gecombineerd met de moderne technologieën van Industrie 4.0 stellen ons in staat om flexibele systemen te creëren, altijd nieuw, volledig Made in Italy. Voor Caccaro is design functionaliteit die lang meegaat. Het is esthetische reinheid die identiteit wordt, geleid door concrete behoeften, door mensen. Om een ​​gezond milieu te beschermen, alles om te ervaren, de keuze om alleen op water gebaseerde, niet-giftige en geurloze afwerkingen te gebruiken.