Noteborn Garderobekasten

Op maat gemaakte garderobekasten

Ieder huis is anders, met andere muren en vloeren. Een schuin dak, dakkapel, er zijn allerlei bouwtechnische redenen waardoor een maatkast voor uw woning de beste en mooiste oplossing is. Een kast met schuifdeuren, scharnieren, diep, laag, hoog, zwart of rood. Noteborn is een Nederlandse fabrikant die maatwerk kasten ontwerpt en fabriceert.

Geweldig ontwerp valt op - Goed ontwerp past erin
Wij zijn van mening dat er slechts twee aspecten zijn die van belang zijn bij het creëren van de ideale kledingkast: design en gemak. Beide zijn zo persoonlijk dat we besloten hebben ons te beperken tot het maken van uitsluitend unieke, individuele maatwerkproducten.

Wij ontwerpen een uitgebreide collectie van basiselementen, stijlen en vormen, terwijl u de afmetingen, materialen, handgrepen en interieurs kiest om tot een oplossing te komen die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Een eigen Noteborn. U kunt een Noteborn niet online of in een catalogus kopen; een Noteborn wordt voor u op maat gemaakt. Natuurlijk zijn sommige producten in standaardafmetingen verkrijgbaar, maar onze kasten, dressoirs, ladekasten en slaapkamerinterieurs zijn volledig afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden die uw interieur biedt.

Wij combineren onze vaste collectie standaardproducten en -elementen met unieke stukken die speciaal voor u op maat worden gemaakt en geïnstalleerd. Slim ontworpen, vooraf afgestemd op uw ruimte, op maat gemaakt om aan uw wensen te voldoen en iets bijzonders te creëren: dat is Noteborn design.

 

Onze showroom is uitgerust met een Noteborn studio waar wij samen met u een 3D versie van uw ideale kast creëren. Van afmeting tot indeling en van materiaal tot handgreep, u bepaalt. Als uw eigen Noteborn kast ‘klaar’ is om vervaardigd te worden, komt de monteur eerst bij u langs om alles in te meten en te controleren.


Bekijk hier de collectie van Noteborn.