Van de Kolk | Slapen

Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom

 

Ruim 90 jaar geleden startte Reijer van de Kolk met Van de Kolk Wonen & Slapen in Lochem. Inmiddels staat de derde generatie Van de Kolk aan het roer.


In 1995 besloten Martin en Karin te stoppen met de verkoop van meubels en zich verder te richten op woningstoffering en kwalitatief hoogstaande slaapsystemen. En sinds 1 januari 2022 gaat Van de Kolk dus geheel verder als slaapkamerspeciaalzaak. Martin: “Wij helpen onze klanten graag bij het vinden van een goed matras of een mooi bed, in alle prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een luxe boxspring, een spiraal- of lattenbodem, stoffen bekleding, natuurlijke materialen of extra ventilatie; bij Van de Kolk Slapen vindt u het allemaal!”
 
In de ruime showroom (1.500 m²) toont Van de Kolk Slapen meer dan 30 complete bedden, 40 verschillende soorten matrassen en 25 soorten hoofdkussens. En natuurlijk voor moltons, hoeslakens en dekbedovertrekken kunt bij Van de Kolk Slapen terecht. Kortom: er is keuze genoeg!
 
Ruim aanbod van gerenommeerde merken
Van de Kolk werkt samen met maar liefst acht gerenommeerde merken: Avek, M line, Pullman, Jensen, Treca ParisEquilli, Nill Spring, Vispring, Brinkhaus en Steel & Stockings. Hierdoor heeft u als klant een ruime keuze.
 
Maatkasten
Naast het ruime aanbod van slaapsystemen, kunt u bij Van de Kolk Slapen ook terecht voor kasten op maat. Met de speciale 3D-software kunt u een volledig op maat gemaakte kast laten ontwerpen. Een draaideurkast met strakke handgrepen, een klassieke schuifdeurkast of een moderne, complete inloopkast? Laat u verrassen door de mogelijkheden.
 
U kunt parkeren op de ruime parkeerplaats achter onze winkel.


Onze openingstijden zijn:
dinsdag t/m vrijdag   
10:00 – 17:30 uur

zaterdag                  
10:00 – 16:00 uur   Wilt u advies aan huis of ons buiten openingstijden bezoeken? Geen probleem. Bel ons gerust voor de mogelijkheden.


Virtuele tour